I nderuar klient,

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të shpejta dhe efikase. Për të minimizuar kohën tuaj të pritjes dhe për të optimizuar përvojën tuaj, ju sugjerojmë të plotësoni formularin tonë online për të caktuar një termin.

Ky proces do të ju lejojë të zgjidhni kohën më të përshtatshme për ju dhe do të na ndihmojë të përgatitemi për vizitën tuaj. Ju faleminderit për bashkëpunimin tuaj dhe ne presim me padurim të ju shërbejmë.

Me respekt, Trupa inspektuese Kienzle